Skip to the content

Nieuwe chemische peelings

Nieuwe peelings!

Het Huid- en lasercentrum Amphia is gestart met nieuwe (chemische) peelings. De ‘huidige - vertrouwde’ peelings hebben hun dienst bewezen en blijven uiteraard onderdeel van het behandelplan, maar we gaan nu nog een klasse hoger zodat we meer indicaties doeltreffend kunnen behandelen. Naast de indicaties die momenteel effectief bij ons behandeld worden, kunnen nu ook (acne)littekens, rimpeltjes en pigmentvlekken met de nieuwe peelings van Dermaceutic Laboratoire nóg beter behandeld worden.

Dermaceutic Laboratoire is ontwikkeld in een Frans laboratorium en wordt gebruikt door 30.000 dermatologen en huidtherapeuten over de hele wereld. Dermaceutic Laboratoire is één van de eerste bedrijven die producten heeft ontwikkelt met bestanddelen zoals hyaluronzuur, stabiele vitamine C en glycolzuur. De peelings en cosmeceuticals worden met name ingezet bij medisch esthetische anti-ageing, pigmentproblemen, structuurverbetering, huidverstrakking en (acne) littekens. 

Cosmeceuticals zijn geen gewone huidverzorgingsproducten. Zij ondersteunen een specifiek doel, bevatten een effectief percentage actieve ingrediënten en worden gebruikt als voor- en nabehandelingsprogramma bij cosmetische ingrepen zoals peelings en laserbehandelingen.
Het gebruik van enkele cosmeceuticals in combinatie met chemische peelings zorgt voor een beter resultaat, sneller herstel na de behandeling en langduriger behoud van behaalde resultaat waardoor minder ‘onderhoudsbehandelingen’ nodig zijn.

Bent u nieuwsgierig naar de nieuwe behandelingen? Neem gerust contact met ons op!

Afspraak maken

Telefoonnummer:
0162-327022

E-mail:
huidenlasercentrum@amphia.nl

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag

Loop niet langer door met uw huidaandoening, wij kunnen u helpen.