Skip to the content

Voorgoed van uw tatoeage af?

Dat kan nu bij het Huid- en lasercentrum in het Amphia ziekenhuis!
Wij werken met een geavanceerde picolaser. Met deze laser kunnen alle kleuren tatoeages op ieder huidtype (classificatie volgens Fitzpatrick I-VI) veilig en effectief worden verwijderd.

U wordt uitsluitend behandeld door huidtherapeuten die gekwalificeerd en extra geschoold zijn om met deze laser te werken. Het Huid- en lasercentrum voldoet aan alle eisen in de nieuwe wet- en regelgeving rondom werken met licht- en laser. 

Hoe werkt de behandeling?
De picolaser produceert een heel snelle lichtpuls in een picoseconde (een biljoenste van een seconde). Deze korte puls is zó krachtig dat de inktpigmenten worden vergruist in veel kleine pigmentdeeltjes. Deze kleine deeltjes kunnen gemakkelijker worden afgevoerd door het lichaam.

Gemiddeld zijn er 3-5 behandelingen nodig om een tatoeage geheel te verwijderen, met een interval van 4-8 weken. Klik hier voor een video over de werking van de PICO laser.

Naast tatoeages kunnen met deze laser ook littekens, pigmentvlekken (zwangerschapsmasker) en sproeten effectief worden behandeld.

Meer informatie? Neem contact op met het Huid- en Lasercentrum.

 

Afspraak maken

Telefoonnummer:
0162-327022

E-mail:
huidenlasercentrum@amphia.nl

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag

Loop niet langer door met uw huidaandoening, wij kunnen u helpen.